TWEE-STRIJD IN MIJN HOOFD!

 

Soms zijn er van die momenten in je leven dat je even niet weet welke richting te nemen. 

Waar doe ik goed aan? Wat is de beste keuze?

Moet ik handelen vanuit verstand? Omdat het nu eenmaal zo hoort, omdat iedereen het zo doet of omdat ik denk dat anderen dat van me verwachten? Of moet ik mijn hart volgen? Moet ik doen waar ik plezier in heb, waar ik energie en ruimte van krijg? 

Kortom er is tweestrijd in je hoofd. 

Heel normaal hoor die tweestrijd in je hoofd! .....

 

LEES HIER VERDER

 

 

HOE SPIJT JE WEG HOUDT VAN SUCCES & OVERVLOED!

Vaak horen we de uitdrukking: "Leef in het moment!" Of "Leef in het hier en nu!" Er zijn talloze boeken geschreven over dit onderwerp. Echter vormen we onze toekomst op basis van de gedachten en emoties die we koesteren in het heden. Gedachten en emoties die ontstaan zijn uit onze verhalen, gebaseerd op hoe we destijds de situatie interpreteerden.

Op momenten dat spijt ons overvalt vanwege keuzes in ons verleden, of het nu gaat om daden die we hebben begaan of kansen die we hebben laten liggen, bevinden we ons vaak gevangen in negatieve emoties. Dit belemmert onze groei, want we zijn beducht om dezelfde fouten te herhalen.

Wanneer we echter streven....

 

LEES HIER VERDER

 

 

HET ONTBREKEN VAN RICHTING IN JE LEVEN!

Soms is het een uitdaging om je doel te bereiken simpelweg omdat je geen duidelijke richting hebt in je leven . Misschien verlang je er wel naar om iets te creëren, maar weet je niet precies wat. Misschien ben je je niet bewust van je creatieve vermogens. Of draag je onbewust de overtuiging met je mee dat het egoïstisch is om verlangens te hebben of te streven naar verbetering.

Het is echter van belang om te erkennen dat het verlangen naar groei en bezit een intrinsieke eigenschap is van onze menselijke aard. Wanneer je dit ontkent, ontken je eveneens een essentieel deel van je menszijn.

Toen ik acht jaar geleden....

LEES HIER VERDER

 

 

CONTACT

Neem gerust contact op, ik help je graag verder

BEL
06-47759357

ADRES
Gaffelstraat 49
4835 AM Breda

EMAIL
eveline@ikleeff.nl