BRIEVEN VAN EEN LIEFDEVOLLE ZIEL

Omdat ik geloof in een betere wereld.

Een wereld waarbij we niet alleen verantwoordelijkheid nemen voor onze eigen processen, maar ook elkaar liefdevol verder kunnen helpen daarin. Omdat ik geloof dat we allemaal herkenning vinden in elkaars proces, wanneer we ons kwetsbaar durven op te stellen, ben ik deze brieven gaan schrijven. 

Deze brieven zijn dus vanuit mijn ziel geschreven en geven inzicht in stukken van mijn eigen proces. Misschien herken je erin en helpen ze je verder. Misschien leggen ze een zaadje en komen ze later tot een dieper inzicht.

Liefs Eveline 

 

 

 

BRIEVEN VAN EEN LIEFDEVOLLE ZIEL

Volg mijn stem...

Lief kind, Ik zie je verdriet, je pijn en je verwarring. Wat moet je doen? Moet je naar buiten treden en uit je comfort zone stappen? Of moet je juist nu, waarin je gedwongen bent binnen te blijven,...

LEES MEER

Schoonheid

Wat ben je mooi! Wat ben je lief! En wat ben je ontzettend sterk en moedig. Wat ben je goed zoals je bent. Met je haren in de war, ongedoucht en genietend van een heerlijke kop koffie buiten in de zon. 

LEES MEER

CONTACT

Neem gerust contact op, ik help je graag verder

Bel

0647759357

ADRES
Gaffelstraat 49
4835 AM Breda

EMAIL
eveline@ikleeff.nl