CONSULT

 

Met liefde help ik je bij je dromen en verlangens voor een betere gezondheid, een betere balans in je leven, bij liefdevolle relaties, succesvolle carrières en het ontdekken van je levensdoel. 

Met Theta Healing® kun je leren negatieve gedachten te veranderen, het hart te helen en controle los te laten, naast vele andere transformaties. Tijdens een sessie werk ik met jou en je zelfbeperkende overtuigingen. Je zal je zelf-saboterende patronen in je leven ontdekken. Vervolgens worden ze getransformeerd in liefhebbende en bekrachtende overtuigingen zodat je verder kunt in je leven. Door je overtuigingen te veranderen, verander je je acties en daarmee de resultaten die je in je leven krijgt.

Hoe werkt een Theta Healing®-sessie?

Tijdens de eerste sessie bespreken we je vragen en doelen. Vervolgens zit je tijdens de sessie ontspannen met de ogen dicht. Hierdoor kom je makkelijk in een theta-hersengolf. Dit is een zeer ontspannen en meditatieve staat en vergemakkelijkt het werk. Hier bevindt zich de onderbewuste geest waar je overtuigingen en gevoelens worden vastgehouden. Verder werk ik vanuit deze theta-hersengolf en samen met de bron-energie om de veranderingen mede te creëren. De technieken waaruit dit werk bestaat, kunnen worden onderverdeeld in een paar categorieën, zoals spiertesten (afgeleid van Kinesiology), lichaamsaflezing (energetisch scannen), werken met het DNA op het niveau van kwantumenergie en het veranderen van kernovertuigingen en gevoelens. Het is ook mogelijk om op afstand met Theta Healing® te werken

 

Annulering beleid

 

Een afspraak kan 24 uur vrijblijvend geannuleerd of gewijzigd worden, anders worden de volledige kosten voor een enkele sessie in rekening gebracht. 

 

Thema's kunnen zijn:

 

 • Geboorte trauma's
 • Fysieke problemen, zoals
 Hoofdpijn of Gewichtsproblemen
 • Beperkende programma’s in je systeem t.a.v. wat je in je leven graag wilt manifesteren
 • Financiële problemen of onzekerheden 
 • Ruimte in mogen nemen of je eigen plek in je leven vinden
 • Relatie tussen ouders/ kinderen
 • Werksituatie enz.
 • Omgang met je sexuele voorkeur
 • Omgang met hoogsensitiviteit
 • Jeugd trauma
 • enz.......

 

WAT ANDEREN ZEIDEN

Dit is wat anderen ervaarden na een consult

"DANIEL"

I met Eveline in a train. I don't know why, but I had to speak with her. She begins to tell me about Thetahealing and I said I feel pain on my knies since 3 months. I asked her if she could help me and she said "yes". We began the session in the train, she saw exactly what my lifethemes were and asked me if she was allowed to release myself from the cause of my pain. I sais "yes of course". Since this moment, I don't feel pain anymore. I didn't recover 100% of my capacities, but I can do sport again now. Thank you Eveline for your amazing job!

"tamara"

Na een sessie van Theta Healing voelde ik mij energieker. Ik had energie om de dag door te komen, want ik hoefde
niet langer met bepaalde zorgen te zitten. Ik voelde letterlijk dat er een ballast was opgelost en dat ik daardoor energie over had.Ik voelde mij gelukkig en relaxed. Mijn gedachten waren: Ik kan nu kiezen voor mijzelf, meer dan ik eerder had gevoeld. Ik weet nu hoe het is om mij sterker te voelen en lekkerder in mijn vel te zitten.

"Puck"

Mijn dochter kreeg in de zomer 2017 een wondje aan haar been. Het vervelende voor puck was dat het open bleef en jeukte. In eerste instantie dachten we aan een muggenbeet wat door krabben open bleef. Maar zelfs na maanden bleef het open en kwamen er meer plekken bij. Zelfs de huisarts stond voor een raadsel. We hebben er van alles opgesmeerd van hormoonzalf tot natuurlijke ondersteunende gels. Na een Theta-healing behandeling  is de wond nu dicht en begint het te helen. Nog fijner voor mijn dochter is dat de jeuk weg is. Ik ben enorm dankbaar als moeder!

 

PRAKTISCH

Jouw persoonlijke investering

CONSULT

€ 60,-

Per half uur

PAKKET CONSULT

€ 169,-

Per sessie van 1,5 uur

Pakket = 3 sessies

Totaal: €507

Bespaar €33

waarde totale pakket: €540

GAME OF LIFE TRAJECT

€ 165,-

Per sessie van 1,5 uur

Traject = 7 sessies

Totaal: €1155

Bespaar: €105

waarde totale traject €1260

CONTACT

Neem gerust contact op, ik help je graag verder

BEL
06-47759357

ADRES
Gaffelstraat 49
4835 AM Breda

EMAIL
eveline@ikleeff.nl