GAME OF LIFE TRAJECT

Een krachtige methode voor verandering.

Wil je eens écht werk maken van iets nieuws in je leven. Een nieuwe baan, nieuwe relatie, cliënten voor je bedrijf of een andere stap? Dan is het krachtige Game of Life Coachingstraject iets voor jou. In een aantal sessies maken we samen op een gestructureerde manier een werkelijke verandering.

In de sessies wordt het je duidelijk wat jou op verschillende gebieden van je leven nog belemmerd om je doel te bereiken. Deze overtuigingen worden direct getransformeerd in overtuigingen die je leven en doel wél ondersteunen. Zo leer en ervaar je direct het verschil van wat wel of niet bijdraagt aan het bereiken van jouw doel.

Je maakt een krachtige verandering door, omdat er wordt gewerkt met je belemmerende afhankelijkheid van deze zes invloedrijke gebieden:

7 stadia v succes wit

 

HET TRAJECT

Per sessie

Sessie 1 Bevrijd jezelf van verplichtingen van je ouders

Persoonlijke relaties kunnen impact hebben op je leven en je werk. De patronen zijn ontstaan tijdens je jeugd, met name door je ervaringen met je ouders of verzorgers. Als gevolg van je opvoeding, vorm je verschillende overtuigingen. Sommige van deze overtuigingen kunnen negatief zijn en je niet meer dienen als volwassenen. Bovendien kunnen deze overtuigingen je succes belemmeren. Tijdens deze sessie laten we deze overtuigingen los.

 

Sessie 3 Wordt geaccepteerd door de maatschappij

Wanneer je bezig bent met je droom te verwezenlijken, wat zullen anderen mensen dan zeggen? Zullen ze blij zijn voor je of zullen je afkeuren? Zullen ze je proberen te stoppen? Of ben je bang dat je hun steun zal verliezen?

Tijdens deze sessie werken we aan overtuigingen die gerelateerd zijn aan angst voor afwijzing of gebrek aan vertrouwen. 

 

Sessie 5 Ontvang oneindig veel overvloed

Tijdens deze sessie werken we aan de grenzen die je jezelf onbewust op legt. Wat is je comfort-zone en wat ligt buiten je comfort-zone. Je kan denken aan overtuigingen omtrent geld, het aantal clienten, de angst voor overvloed of de angst dat je teveel klanten zou krijgen.

 

Sessie 7 Visie en manifestatie

Om meer succesvol te zijn in je leven, moet je als doel hebben om je leven te creëren met een duidelijke visie op wat je wilt. Een visie geeft je richting, zal je motiveren om verder te gaan voorbij de huidige situatie, bevrijd je van angsten en zorgen en dwingen je om actie te ondernemen. 

 

Sessie 2 Laat het verleden los

Het kan zijn dat je energetisch nog steeds vast zit aan het verleden, denk hierbij aan oude relaties, oude fouten die je hebt gemaakt, vorige banen. deze verbindingen kunnen je energie aftappen en je weg houden van het manifesteren wat je wilt in je leven. Tijdens deze sessie laat je oude patronen los, zodat je met nieuwe energie kan focussen op wat jij wilt.

 

Sessie 4 Ga om met groepsdruk

Wanneer je leven en/ of baan verbeterd, trek je aandacht van andere mensen. Je kan ontmoedigd raken wanneer ze jaloers of met afgunst reageren. Je kan besluiten om je te isoleren, het gevoel hebben dat je vrienden je verlaten, of dat je moet kiezen tussen je relatie of succes. Gevoelens en/ of gedachten die je hersenen 24/7 bezig houden. Feit is dat geen van deze keuzes noodzakelijk zijn. Tijdens deze sessie werken we aan overtuigingen die je ongevoelig maken voor groepsdruk.

 

Sessie 6 Klaar voor succes

Je bent meer dan alleen een fysiek lichaam. Je hebt veel meer kracht en mogelijkheden dan je denkt. Alleen jij kunt jezelf stopen van het gebruiken van deze kracht en mogelijkheden. je zal beter presteren wanneer je jezelf accepteert en actie onderneemt. Tijdens deze sessie werken we aan thema's rond uitstelgedrag, perfectie of de angst om gebruik te maken van je echte kracht..

 

THEMA'S

ThetaHealing helpt in elk thema van je leven. Denk bijvoorbeeld aan:

 

  • Geboorte trauma's
  • Fysieke problematiek, zoals
 Hoofdpijn, Gewichtsproblematiek
  • Beperkende programma’s in je systeem t.a.v. wat je in je leven graag wilt manifesteren
  • Financiële problemen of onzekerheden of beperkende overtuigingen
  • Ruimte in mogen nemen, je eigen plek in je leven vinden
  • Relatie tussen ouders/ kinderen
  • Werksituatie enz.
  • Omgang met je sexuele voorkeur
  • Omgang met hoogsensitiviteit
  • Relatie problematiek
  • ......

WAT ANDEREN ZEIDEN

Dit is wat anderen ervaarden na een consult

"EEFJE"

Ik wilde terug naar de basis. Geen invloed van internet, mijn omgeving en zelfs terug naar de manier van opvoeden. Wat heeft mij beïnvloed en me gevormd tot wie ik nu ben? Eveline heeft op een doelgerichte manier inzicht gegeven in bepaalde invloeden en angsten. Angsten waar ikzelf niet eens van wist dat ik ze had. Wie is er nou bang om rijk te worden als je succes hebt? De angst wat je moet doen als je succes hebt? Als ik succes heb kan ik dan nog wel mijn gezin gelukkig maken? Heb ik dan nog wel controle en overzicht? Of de dooddoener; ‘Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg’. Zo kan ik nog wel even doorgaan. Een aantal angsten die niet in jou als persoon zitten, maar door de lange weg die je in je leven hebt gemaakt, mee hebt genomen en je gevormd hebben tot wie je nu bent. Ooit geweten dat dit al begint zodra je in de buik van je moeder zit? Alleen dat was al een eye-opener…

...vervolg...

Eveline heeft me in 7 stappen mijn doel laten bereiken. Alleen zijn. Gelukkig met jezelf. Weer (noem het ouderwets) tevreden zijn met kleine dingen. Zodat je weer veel meer ziet en geniet. Heldere keuzes kunnen maken. Bij jezelf kunnen blijven. Je krijgt daardoor weer overzicht en inzicht in welke stappen jijzelf wilt nemen om je doel te bereiken.

Doen wat je echt wil. Gelukkig zijn met jezelf. Geen angst om te falen. Risico’s durven nemen. Om kunnen gaan met de meningen van anderen. Het doel weer duidelijk voor ogen zien. Kwetsbaar kunnen zijn. Helder kunnen filteren wat belangrijk voor je is en wat niet. Controle loslaten. Om kunnen gaan met moeilijke situaties. Geen opstakels. Positieve levensstijl. Om kunnen gaan met succes en klaar zijn voor succes! Zowel zakelijk als privé, want dan is het voor mij pas echt succes.

 

 

"Puck"

Mijn dochter kreeg in de zomer 2017 een wondje aan haar been. Het vervelende voor puck was dat het open bleef en jeukte. In eerste instantie dachten we aan een muggenbeet wat door krabben open bleef. Maar zelfs na maanden bleef het open en kwamen er meer plekken bij. Zelfs de huisarts stond voor een raadsel. We hebben er van alles opgesmeerd van hormoonzalf tot natuurlijke ondersteunende gels. Na een Theta-healing behandeling  is de wond nu dicht en begint het te helen. Nog fijner voor mijn dochter is dat de jeuk weg is. Ik ben enorm dankbaar als moeder!

 

PRAKTISCH

Jouw persoonlijke investering

GAME OF LIFE TRAJECT

€ 165,- 

Per sessie van 1,5 uur

Traject = 7 sessies

Bespaar € 105,-
waarde totale traject € 1260,-

CONTACT

Neem gerust contact op, ik help je graag verder

BEL
06-47759357

ADRES
Gaffelstraat 49
4835 AM Breda

EMAIL
eveline@ikleeff.nl