GROWING YOUR RELATIONSHIP OPLEIDINGEN

Laat je relatie met jezelf en de ander groeien

 

De serie Thetahealing® Growing your relationship opleidingen zijn ontworpen om jouw verbinding met jezelf en de ander te laten groeien. Deze serie kan apart van elkaar gevolgd worden.

 

 

JIJ EN DE ANDER

Onze zielsverwanten kennen ons zo goed op spiritueel niveau, dat het belangrijk is om te leren hoe echt van jezelf te houden, wil de relatie werken! Deze opleiding is bedoeld om je naar de volgende stap in je relatie te brengen. Om een sterk partnerschap op te bouwen, vanuit een stevige liefdevolle basis.

LEES MEER

JIJ EN DE BRON

Tijdens deze opleiding leer je het verschil kennen tussen het communiceren met de Bron, je ego of met je Hogere Zelf. Je zult het verschil leren kennen tussen ware intuïtie en je laten leiden door wat je wilt dat gaat gebeuren. Je zult weten wat waarheid is en wat angst! Je gaat de oplossingen die je onderbewuste aandraagt in situaties en de onderliggende reden daarvan, leren begrijpen. 

LEES MEER

JIJ EN JE INNERLIJKE KRING

Tijdens deze 2-daagse leer je met welke mindset iemand antwoord. Een kindermind-set, met de behoeftes van een kind, of een volwassen-mind-set of die van een wijze. Een enorme verdieping, om mensen werkelijk te begrijpen.

LEES MEER

JIJ EN DE AARDE

Tijdens deze 2-daagse leer je hoe te communiceren met de Aarde en dat de Aarde altijd met jou communiceert. Je leert over de hartslag van de Aarde en hoe je daarmee te verbinden en de mogelijkheid getuige te zijn van een directe verandering van energie in welke situatie dan ook! 

LEES MEER

CONTACT

Neem gerust contact op, ik help je graag verder

Bel

0647759357

ADRES
Gaffelstraat 49
4835 AM Breda

EMAIL
eveline@ikleeff.nl