HI!

Ik ben Eveline

 

Ik geloof dat we ons leven creëren door wat we bewust en onbewust geloven en dat het voor iedereen mogelijk is hier invloed op uit te oefenen. Ik geloof dat alles mogelijk is.

Daarom ben ik gedreven je alle kennis te geven om een leven te creëren waar jij van houdt.

 

Dan is het leven een groot feest!

Mijn reis.... 

Startte 20 jaar geleden, toen ik me besefte dat ik helderhorend, heldervoelend en hoogsensitief was en me ging verdiepen in de vraag: wie ben ik en wat kan ik nu echt? Hoe kom ik in mijn kracht te staan en hoe kan ik mijn leven leiden zoals ik dat wil?

 

 

Mijn tweede CV

Ontstond hierdoor. Ik volgde vele opleidingen, waaronder lichtwerker coach, kindertolk en energetisch werk. In 2009 ontdekte ik Thetahealing. DE methode waarbij ik antwoord kreeg op al mijn vragen.

 

In 2015

Heb ik mijn angsten aan de kant gezet en de overstap gemaakt van het bedrijfsleven naar mijn eigen praktijk LEEFF en ben  ik toegewijd je te helpen het leven te creëren waar jij gelukkig van wordt!

Creëren 

Is mijn passie. Van oorspong ben ik Visual Merchandiser en heb ik altijd gehouden van het fijn gevoelige. Mijn levensmotto:

"van niets iets maken!"

In mijn vak ging het met name over mooier, beter en sneller, wat bij mij uiteindelijk resulteerde in een innerlijk conflict. Ik kon het niet rijmen met mijn kernwaardes: innerlijke schoonheid en puur zijn.

 

Mijn wake up call

Die kwam toen ik in 2013 mijn vader als krachtige man in 3 weken tijd het leven uit zag glijden. Ik zag de kwetsbaarheid en tegelijkertijd de kracht van het leven zelf. Hoe onbewust we het leven zijn beloop laten, zonder dromen waar te maken. Vanaf dat moment ben ik bewust mijn eigen leven gaan creëren.

 

CONTACT

Neem gerust contact op, ik help je graag verder

Bel

0647759357

ADRES
Gaffelstraat 49
4835 AM Breda

EMAIL
eveline@ikleeff.nl