THE BODY SINGS

Bevrijd jezelf met het unieke geluid van je stem

 

Elke cel draagt zijn eigen unieke vibratie. Wanneer alle organen in harmonie samenwerken ontstaat er een prachtig muzikaal orkest in het lichaam. Een disbalans kan optreden wanneer onverwerkte emoties of pijn worden vastgehouden, zowel afkomstig uit dit leven als de emoties van voorouders die nog worden vastgehouden. In de ThetaHealing® opleiding "The Body Sings” ontdek je hoe je deze interne symfonie kunt herkennen en harmoniseren door de juiste trilling aan te nemen van elk orgaan.

 

We zijn enorm verheugd om aan te kondigen dat in september, bij voldoende belangstelling, diegene die deze opleiding mede heeft ontwikkeld, Narayan, speciaal uit Israël komt om les te geven in de ThetaHealing® opleiding "The Body Sings." Deze opleiding introduceert een revolutionaire techniek die de natuurlijke trillingen van het lichaam gebruikt voor een diepgaande emotionele en fysieke verschuiving.

 

Voorwaarde: Basis Dna, Advanced DNA en Dig Deeper 
Inclusief: Werkmap, Koffie/ Thee en lekkere versnaperingen 
Certificering: Hierna ben je gecertificeerd als ThetaHealer The Body Sings Practioner en kan de geleerde stof meteen toegepast worden in de praktijk.
Studiebelasting: Er is geen studiebelasting, maar het dient wel in de praktijk uitgevoerd te worden voor een beter resultaat. 

BREDA

13, 14, 15 September of
20, 21, 22 September

Tijd: Vrijdag avond vanaf 19.00 uur
zaterdag van 9.30-17.00 uur
zondag 9.30-13.00 uur

Lokatie: Breda
Investering: € 580,-

Voor Wie Is "The Body Sings"?

Of je nu een therapeut, coach, of individu op zoek naar persoonlijke groei bent, deze opleiding is ontworpen voor een breed scala aan mensen die streven naar een diepere connectie met zichzelf en de wereld.

 

 

Over Narayan:

Narayan, een ThetaHealer Master of Science, muzikant en yoga-beoefenaar, brengt een schat aan ervaring en wijsheid mee. Zijn rijke achtergrond in yoga, devotionele praktijken en ThetaHealing maken deze opleiding uniek en transformerend. 

JE LEERT

Tijdens dit seminar leer en ontdek je het volgende

 

  • Heart Song Techniek: Deze liefdevolle methodiek maakt het mogelijk om diepe zorgen en verdriet, die jouw heling, manifestaties en spirituele groei in de weg staan, los te laten en te transformeren via de unieke vibratie van elk orgaan.
  • Diepe Zelfontdekking: Verken je innerlijke wereld van geluiden en trillingen. Ontdek hoe ademhaling en lichaamsbeweging je kunnen leiden naar een dieper begrip van jezelf.
  • Energie Loslaten: Laat opgehoopte energieën vrij in een veilige omgeving. Ontdek de kracht van geluidsgolven om blokkades te doorbreken en ruimte te maken voor helende energieën.

PRAKTISCH

Jouw persoonlijke investering

THE BODY SINGS

€ 580,-

€ 150,- niet restitueerbare aanbetaling

CONTACT

Neem gerust contact op, ik help je graag verder

BEL
06-47759357

ADRES
Gaffelstraat 49
4835 AM Breda

EMAIL
eveline@ikleeff.nl