Basis DNA

Transformeer je leven van binnenuit

Theta Healing® is een zeer veelzijdige techniek. Je zal gaan ontdekken hoe jouw (on)bewuste overtuigingen je weghouden van geluk, liefde, welzijn, welvaart en overvloed en hoe je jouw gedachten kan stoppen en toegang krijgt tot je onbewuste, zodat je deze belemmerende overtuigingen kan veranderen. 

Elke gedachte, actie en woorden worden weerspiegeld in je leven. Elke beslissing wordt genomen op basis van wat je onbewust gelooft. Wat je denkt en zegt, heeft direct invloed of je manifestatie in je voordeel of in je nadeel is. Als je constant zegt dat je blut bent, zul je dat ook zijn. Als je constant zegt en denkt dat je financieel overvloedig bent, zul je dat ook zijn. Je woorden, gedachten en gevoelens zijn essentieel voor het succes van je positieve manifestaties.

 

Voorwaarde: geen
Inclusief: Thetahealing Basis Boek geschreven door Vianna Stibal, Werkmap, Koffie/ Thee en lekkere versnaperingen 
Certificering: Hierna ben je gecertificeerd als ThetaHealer Basis DNA Practioner en kan meteen toegepast worden in de praktijk.
Studiebelasting: Er is geen studiebelasting, maar het dient wel in de praktijk uitgevoerd te worden voor een beter resultaat.

BREDA
2 t/m 4 Mei

Tijd: 9.30-17.00 uur
Lokatie: Breda
Investering € 535,-

 

BREDA

29 t/m 31 Augustus

Tijd: 9.30-17.00 uur
Lokatie: Breda
Investering € 535,-

 

BREDA

9 t/m 11 Januari 2025

Tijd: 9.30-17.00 uur
Lokatie: Breda
Investering € 535,-

 

DOORBREEK LEVENSPATRONEN

Ontdek hoe levenspatronen waarin je bent gaan geloven of door anderen zijn opgelegd te veranderen. Je leert hoe je je deze beperkende overtuigingen kan identificeren door middel van spiertesten en vervolgens hoe je ze snel en eenvoudig kunt veranderen in positieve en bekrachtigende overtuigingen.

VERANDERING OP DNA-NIVO

Theta Healing®  werkt zowel op mentaal, fysiek, emotioneel als spiritueel niveau. Iets wat anders soms wel jaren zou kunnen duren voordat dezelfde verandering is doorgemaakt.

 

OPEN JE INTUITITVE ZINTUIGEN

Je leert hoe toegang te krijgen tot de Theta-hersengolf en verbinding te maken met de bron-energie. Wanneer je contact maakt met deze energie open je intuïtieve zintuigen, zoals helder horen, helder voelen en helder zien, alsmede je chakra’s. 

 

 

ERVARING VAN ANDEREN

Dit is wat anderen ervaarde tijdens het seminar ThetaHealing DNA Basis

"CAROLINE"

Na positieve resultaten van een onverwachte theta-healing besloot ik me deze kwaliteiten zelf ook eigen te maken. Omdat ik zelf vrij rationeel ben, was de overstap naar theta-healing best groot. Ik wilde echter graag en had een fantastische teacher. Eveline legt de basis heel duidelijk en geduldig uit. Ik was verbaasd dat ik na twee dagen training deze unieke methode al voor anderen met succes kon gebruiken. Niet alleen theta-healing maar ook Eveline haar warmte en manier van lesgeven smaakt naar meer!

"Danielle"

Wat een mooie dingen hebben we mogen ervaren, voelen en zien! Belemmerende overtuigingen loslaten en vervangen voor positieve overtuigingen, ook zoiets moois wat we mee mochten maken en leren hoe toe te passen in de praktijk. Het is nu ongeveer een week geleden dat ik de seminar heb bijgewoond en ik heb er veel aan gehad, gebruik diverse oefeningen nu dagelijks, en heb de mensen in m'n omgeving die hulp konden gebruiken er ook mee kunnen helpen op hun pad naar licht en liefde.

"Bram"

Vorig weekend de cursus ThetaHealing Basis DNA gevolgd bij Eveline. Geweldig!!! Als cursist wordt je warm ontvangen en in de groep voel je je meteen vertrouwd. In het begin was ik nog een beetje sceptisch over ThetaHealing en wist niet wat ik ervan moest verwachten, maar tijdens de eenvoudige en leuke oefeningen in de cursus, werd dit gevoel al snel weggehaald. Door ThetaHealing ga je weer meer in je eigen kracht staan en kan je oude negatieve overtuigingen snel omzetten in positieve en helpende overtuigingen. Ik oefen nog steeds dagelijks voor mijn persoonlijke ontwikkeling en merk dat mijn leven een stuk leuker en makkelijker wordt.

 

JE LEERT

Tijdens dit seminar leer en ontdek je het volgende

 

  • Het DNA en het verhaal van Vianna Stibal
  • De 5 hersengolven: Alpha, Beta, Delta, Gamma en Theta
  • Je intuïtie activeren
  • Leer de Theta Healing®-techniek door toegang te krijgen tot de Theta-hersengolf en verbinding te maken met de scheppingsenergie die in alle dingen bestaat
  • Energetisch het menselijk lichaam scannen op energetische blokkades en ziektes
  • Spiertesten van vastgehouden overtuigingen en gevoelens
  • Leer hoe je je werkelijkheid kunt veranderen door diepgewortelde overtuigingen en gevoelens te veranderen
  • Hoe beperkende overtuigingen op kern-, genetisch-, historisch-, en ziel levels te identificeren en direct te veranderen / vervangen
  • Leer hoe je kunt ‘graven’ naar de bodemovertuiging
  • Hoe dit systeem te gebruiken om uw emotionele, mentale, fysieke en spirituele welzijn te verbeteren
  • Laat gemakkelijk oude angsten, woede, wrok en afwijzing los
  • Leer hoe je een healing kunt co-creëren met de Schepper van Alles Dat Is
  • De kracht van het onderbewuste in manifesteren en genezen
  • Hoe je jezelf op één lijn te brengen met je soulmate of je soulmate naar je toe te trekken, of de vonk en vuur in je huidige relatie te creëren
  • Leer hoe je je leven kunt maken zoals je het wilt
  • Je toekomst zien en hoe je deze kunt veranderen
  • Het geheim van manifesteren via Theta Healing – creëer nu wat je wilt in je leven
  • Leer en ontvang een 12-strengs DNA en de activering Jeugd en Vitaliteit

PRAKTISCH

Jouw persoonlijke investering

BASIS DNA

€ 535,-

€ 150,- niet restitueerbare aanbetaling

BASIS + ADVANCED DNA

€ 1020,-

€ 150 niet restiueerbare aanbetaling

Bespaar € 50,-
waarde beide seminars € 1070,-

CONTACT

Neem gerust contact op, ik help je graag verder

BEL
06-47759357

ADRES
Gaffelstraat 49
4835 AM Breda

EMAIL
eveline@ikleeff.nl