DIG DEEPER

Ontdek de 8 manieren om bij de kern van het probleem te komen

 Dit seminar is bedoeld om je vaardigheden te vergroten en te verbeteren. Leer de juiste vragen stellen, hoor duidelijk antwoorden van de bron-energie om tot de kern van het probleem te komen. Je zult intuïtief weten wanneer je de kern van het probleem, voor jezelf of je klanten hebt bereikt en dan effectief getuige bent van een healing.

Tijdens het seminar ThètaHealing® Basis DNA en ThètaHealing® Advanced DNA leer je naar de kern van het probleem te gaan. Ook wel diggen genoemd.

Tijdens dit seminar leer je acht manieren van diggen. Er wordt een manier getoond om via een kortere weg de sleutelovertuiging naar boven te halen. Je sessies zullen veel meer vanuit helderheid en inzicht gegeven worden omdat je beter zult begrijpen wat je aan het doen bent. Je zult beter gefocust kunnen zijn en blijven tot de oplossing van het probleem makkelijk en moeiteloos naar boven komt.

Deze opleiding is aan te raden voor iedereen die moeite heeft met diggen bij zichzelf en of bij anderen en voor diegene die hun vaardigheden willen verbeteren!

Terug deinzen om aan een digging sessie te beginnen wordt verleden tijd én je zult meerdere personen kunnen gaan helpen in een kortere tijd!

Wanneer jij degene bent die plezier wilt ervaren in het oplossen van beperkende overtuigingen, zodat het leven vol vreugde en blijheid geleefd kan worden, meld je dan aan voor deze opleiding!

 

Voorwaarde: Basis DNA & Advanced DNA
Inclusief: Werkmap, Koffie/ Thee en lekkere versnaperingen 
Certificering: Hierna ben je gecertificeerd als ThetaHealer Basis DNA Practioner en kan meteen toegepast worden in de praktijk.
Studiebelasting: Er is geen studiebelasting, maar het dient wel in de praktijk uitgevoerd te worden voor een beter resultaat.

BREDA
24 en 25 Juni 

Tijd: 9.30-17.00 uur
Lokatie: Breda
Investering € 499,-

BREDA
10 en 11 Oktober

Tijd: 9.30-17.00 uur
Lokatie: Breda
Investering € 499,-

BREDA
13 en 14 Maart 2025

Tijd: 9.30-17.00 uur
Lokatie: Breda
Investering € 499,-

JE LEERT

Tijdens dit seminar leer en ontdek je het volgende

 

    • 8 Methodes om tot de bodemovertuiging te komen
    • 2 Manieren om aan jezelf  te werken
    • Geloofsovertuigingen die niet veranderd kunnen worden
    • Hoe overtuigngenwerk te doen bij het krijgen van deugden

PRAKTISCH

Jouw persoonlijke investering

DIG DEEPER

€ 499,-

€ 150,- niet restitueerbare aanbetaling

CONTACT

Neem gerust contact op, ik help je graag verder

BEL
06-47759357

ADRES
Gaffelstraat 49
4835 AM Breda

EMAIL
eveline@ikleeff.nl