JIJ EN DE ANDER

Breng je relatie naar een nieuwe hoogte!

 

Onze zielsverwanten kennen ons zo goed op spiritueel niveau, dat het belangrijk is om te leren hoe echt van jezelf te houden, wil de relatie werken!

 

Tijdens deze opleiding leer je om een sterk partnerschap op te bouwen, vanuit een stevige liefdevolle basis. Hoe echt van iemand anders te houden en hoe de ander van jou te laten houden. Hoe je geliefd te voelen door je partner, zonder bang te zijn voor liefde! Hoe de voorouderlijke programma’s t.a.v. relaties en liefde die jou blokkeren te veranderen! Hoe weer echt van jezelf te houden! Hoe te evolueren en daadwerkelijk te komen tot een verbondenheid van zielen die je voorstellingsvermogen te boven gaat!

Een virtuele eenheid die werkelijkheid wordt!

“Growing your Relationship” is niet alleen voor koppels, maar ook voor iedereen die een relatie wil aangaan. Een intieme relatie ofwel een partnerschap, om het hoogste potentieel te bereiken!

 

Voorwaarde: Basis Dna, Advanced DNA en Dig Deeper 
Inclusief: Werkmap, Koffie/ Thee en lekkere versnaperingen 
Certificering: Hierna ben je gecertificeerd als ThetaHealer Jij en de Ander Practioner en kan de geleerde stof meteen toegepast worden in de praktijk.
Studiebelasting: Er is geen studiebelasting, maar het dient wel in de praktijk uitgevoerd te worden voor een beter resultaat. 

BREDA
20 en 21 Juni

Tijd: 9.30-17.00 uur
Lokatie: Breda
Investering: € 499,-

JE LEERT

Tijdens dit seminar leer en ontdek je het volgende

 

    • Leer je om een sterk partnerschap op te bouwen, vanuit een stevige liefdevolle basis.
    • Hoe echt van iemand anders te houden en hoe de ander van jou te laten houden.
    • Hoe je geliefd te voelen door je partner, zonder bang te zijn voor liefde!
    • Hoe de voorouderlijke programma’s t.a.v. relaties en liefde die jou blokkeren te veranderen! Hoe weer echt van jezelf te houden!
    • Hoe te evolueren en daadwerkelijk te komen tot een verbondenheid van zielen die je voorstellingsvermogen te boven gaat! 

PRAKTISCH

Jouw persoonlijke investering

JIJ en de ANDER

€ 499,-

€ 150,- niet restitueerbare aanbetaling

CONTACT

Neem gerust contact op, ik help je graag verder

BEL
06-47759357

ADRES
Gaffelstraat 49
4835 AM Breda

EMAIL
eveline@ikleeff.nl