JIJ EN JE INNERLIJK KRING

Samen sta je sterker!

 

Jij en je Innerlijke Kring is ontworpen om je te helpen succesvol te zijn in elk aspect van je leven door de juiste mensen om je heen aan te trekken, wetende wie je beste vriend zou moeten zijn.

 

Tijdens deze opleiding zullen we je leren hoe je je innerlijke cirkel kunt herkennen en hoe je kunt onderscheiden op welk ontwikkelingsniveau de mensen om je heen zijn. We zullen je de verschillende stadia van de geest laten zien: de kinder-periode, de ouder-periode en de grootouder-periode.

​Als je als healer omringd bent door mensen die constante aanmoediging nodig hebben, dan zul je heel snel uitgeput raken. Daarom zouden mensen in je binnenste cirkel mensen moeten zijn die ook energie aan je teruggeven.

 

 

Voorwaarde: Basis Dna, Advanced DNA en Dig Deeper 
Inclusief: Werkmap, Koffie/ Thee en lekkere versnaperingen 
Certificering: Hierna ben je gecertificeerd als ThetaHealer Jij en je innerlijke kring Practioner en kan de geleerde stof meteen toegepast worden in de praktijk.
Studiebelasting: Er is geen studiebelasting, maar het dient wel in de praktijk uitgevoerd te worden voor een beter resultaat. 

BREDA
17 en 18 Oktober

Tijd: 9.30-17.00 uur
Lokatie: Breda
Investering: € 499,-

JE LEERT

Tijdens dit seminar leer en ontdek je het volgende

 

    • ​Doormiddel van een test ontdek je in welke mentale ontwikkeling je zelf zit en leer je wat je moet doen om te komen waar je wilt zijn.
    • Je leert waarom je innerlijke cirkel zo veel verandert,
    • waarom je vrienden komen en gaan en wat voor soort vrienden je nodig hebt, zodat je energiek blijft, je goed voelt en nog steeds terug kunt geven aan de wereld.
    • Je leert hoe je met elke denkfase kunt werken. Op deze manier ga je jouw clienten en cursisten beter begrijpen in wat er speelt en waar ze staan waardoor je ze nog meer kunt helpen vooruit te komen.

PRAKTISCH

Jouw persoonlijke investering

JIJ en je INNERLIJKE KRING

€ 499,-

€ 150,- niet restitueerbare aanbetaling

CONTACT

Neem gerust contact op, ik help je graag verder

BEL
06-47759357

ADRES
Gaffelstraat 49
4835 AM Breda

EMAIL
eveline@ikleeff.nl