MANIFESTATIE & OVERVLOED

Ontdek de kunst van het creëren

In dit twee-daagse seminar zal je ontdekken hoe je je manifestaties nog meer kunt vergroten met ThetaHealing®. Je werkt met alle tools en technieken die je tot nu toe tijdens seminars hebt geleerd. Ontwerp je leven door je angsten, wrok, twijfels en zelfopgelegde grenzen aan je overvloed op te ruimen. Sta de wet van aantrekkingskracht toe ​​om met gemak voor je te werken.

Elke gedachte, actie en woorden worden weerspiegeld in je leven. Elke beslissing wordt genomen op basis van wat je onbewust gelooft. Wat je denkt en zegt, heeft direct invloed of je manifestatie in je voordeel of in je nadeel is. Als je constant zegt dat je blut bent, zul je dat ook zijn. Als je constant zegt en denkt dat je financieel overvloedig bent, zul je dat ook zijn. Je woorden, gedachten en gevoelens zijn essentieel voor het succes van je positieve manifestaties.

 

Voorwaarde: Basis DNA & Advanced DNA & Dig deeper
Inclusief: Werkmap, Koffie/ Thee en lekkere versnaperingen 
Certificering: Hierna ben je gecertificeerd als ThetaHealer Basis DNA Practioner en kan meteen toegepast worden in de praktijk.
Studiebelasting: Er is geen studiebelasting, maar het dient wel in de praktijk uitgevoerd te worden voor een beter resultaat. 

BREDA
13 en 14 December 

Tijd: 9.30-17.00 uur
Lokatie: Breda
Investering € 499,-

Vind je positief denken moeilijk? 

Het is onmogelijk om altijd gelukkig en positief te zijn. Vooral als je gewend bent om op een bepaalde manier te denken.  Veel van je gedachten worden herhaald in je geest, totdat ze een gebruikelijke manier van denken worden.  Ze vormen zo patronen hoe je je voelt in je leven en hoe je jouw leven ervaart.

Door Theta Healing zijn we in staat om deze patronen te doorbreken, door de blokkade te vinden en te veranderen. Je veranderd hiermee zowel je denken als hoe je je voelt. Tijdens dit seminar gebruiken we de tijd om beperkende overtuigingen, blokkades en andere programma's, die verborgen zijn in het onderbewuste te ontdekken en te veranderen. 

 

 

 

Hoe effectief is Theta Healing ten opzichte van andere technieken?

 • Gewoon praten over je doelen is 30-40% effectief.
 • Het visualiseren van uw doelen is slechts 50% effectief.
 • Manifesteren in de Theta-staat 80-90% effectief!

Kun je niet beslissen wat je echt wilt?

Bij het bepalen van wat je wilt in je leven, is de grootste uitdaging om te beslissen wat je echt wilt. Veel mensen weten niet wat ze willen in hun leven, daarom creëren ze het nooit. Andere mensen geloven dat hun leven hen leidt en dat ze niet hun leven leiden. Deze mensen gaan mee met de stroom en wachten af ​​wat er gebeurt. De waarheid is dat we onze eigen realiteit creëren en dat het mogelijk is om het beste te manifesteren dat de wereld te bieden heeft. Maar je moet eerst beslissen wat je wilt in je leven. Dan kan de wet van aantrekkingskracht op de beste manier voor je werken.

 

Waarom je dit seminar zou moeten volgen?

 • Je maakt je vrij van blokkades om bijvoorbeeld meer klanten aan te trekken of om je bedrijf sneller en eenvoudiger op te bouwen.
 • Als je vastzit of het gevoel hebt vast te zitten in een baan die je niet bevalt, en geen uitweg erin ziet.
 • Als je leeft van salaris tot salaris.
 • Wanneer je meer gezondheid en welzijn wenst.
 • Als je het gevoel hebt dat je een slaaf bent van geld en dat je liever hebt dat geld voor je werkt.
 • Als je een goed idee hebt, maar je project of bedrijf niet van de grond kunt krijgen.
 • als je de wet van aantrekkingskracht geprobeerd hebt om geld, liefde of een baan aan te trekken, zonder zichtbare resultaat 

"IF YOU WANT IT AND EXPECT IT, IT WILL BE YOURS VERY SOON,,

Esther Hicks

JE LEERT

Tijdens dit seminar leer en ontdek je het volgende

 

  • Hoe met succes te manifesteren vanuit de thetastaat
  • Te werken met overtuigingen die nog tussen jouw en je wens staan. Hiervoor wordt gewerkt met een overzichtelijke lijst van veel voorkomende overtuigingen op dit thema
  • Je ontdekt je blokkades, waarbij je zal ontdekken dat overvloed zelden over geld gaat. 
  • Het manifesteren van downloads, het versterken van overtuigingen en gevoelens voor overvloed in elk gebied van je leven
  • Ontdek hoe je huis je overvloed beïnvloed en hoe deze te activeren voor je hoogste en beste goed.
  • Je leert meer over goddelijke timing en hoe je je mogelijke toekomst kunt veranderen. 

MANIFESTATIE EN OVERVLOED

€ 499,-

€ 150,- niet restitueerbare aanbetaling

CONTACT

Neem gerust contact op, ik help je graag verder

BEL
06-47759357

ADRES
Gaffelstraat 49
4835 AM Breda

EMAIL
eveline@ikleeff.nl