THETAHEALING OPLEIDINGEN

Begin je reis in persoonlijke groei en transformatie

 

Thetahealing® opleidingen zijn ontworpen om je te helpen om persoonlijk, professioneel en spiritueel te groeien. Elke opleiding is ontworpen om je vaardigheden te vergroten, nieuwe hulpmiddelen en technieken te leren. De opleidingen kunnen gebruikt worden voor eigen persoonlijke interesse en zelfontwikkeling, maar ook als techniek in een bestaande praktijk.

 

 

DOORBREEK LEVENSPATRONEN

Ontdek hoe levenspatronen waarin je bent gaan geloven of door anderen zijn opgelegd te veranderen. Je leert hoe je je deze beperkende overtuigingen kan identificeren door middel van spiertesten en vervolgens hoe je ze snel en eenvoudig kunt veranderen in positieve en bekrachtigende overtuigingen.

VERANDERING OP DNA-NIVO

Theta Healing®  werkt zowel op mentaal, fysiek, emotioneel als spiritueel niveau. Iets wat anders soms wel jaren zou kunnen duren voordat dezelfde verandering is doorgemaakt.

 

OPEN JE INTUITITVE ZINTUIGEN

Je leert hoe toegang te krijgen tot de Theta-hersengolf en verbinding te maken met de bron-energie. Wanneer je contact maakt met deze energie open je intuïtieve zintuigen, zoals helder horen, helder voelen en helder zien, alsmede je chakra’s. 

 

 

SEMINAR OVERZICHT

 

Bij het leren van de Thetahealing®techniek zal je zien dat iedereen intuïtieve vaardigheden heeft, die kunnen worden gebruikt om spontane fysieke en emotionele genezing tot stand te brengen. Met dit persoonlijke proces help je jezelf, je vrienden en familie. 

 

 

FUNDERING

Dit zijn de Basis opleidingen die LEEFF aanbied op dit moment

BASIS DNA

Dit 3-daags seminar zal je leven positief veranderen! Je zal gaan ontdekken hoe jouw (on)bewuste overtuigingen je weghouden van geluk, liefde, welzijn, welvaart en overvloed en ....

LEES MEER

ADVANCED DNA

Neem de volgende stap om je intuïtieve vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Tijdens de opleiding Advanced  DNA leer je op een dieper niveau te werken met Thetahealing®.

LEES MEER

DIG DEEPER

Je leert 8 manieren van Diggen. Terug deinzen om aan een digging sessie te beginnen wordt verleden tijd én je zult meerdere personen kunnen gaan helpen in een kortere tijd!

LEES MEER

ELECTIVE

Dit zijn de specialisatie opleidingen die LEEFF aanbied op dit moment

MANIFESTAIE & OVERVLOED

Een opleiding over de kunst van het bewust direct creëren in je leven. Door op deze manier te manifesteren vergroot je de kans met 80% – 90% dat je wens werkelijkheid wordt.

LEES MEER

SOULMATE

Een soulmate is iemand die, om de een of andere onverklaarbare reden, jou volkomen en volledig kent. Zodra je de kamer binnen loopt, herken je hem of haar meteen als iemand.....

LEES MEER

REGENBOOG KINDEREN

Train op een speelse manier je intuïtie! Regenboogkinderen zijn gevoelige en bijzonder intuïtieve kinderen, tieners en jong volwassenen. Een Regenboogkind is een kind ....

LEES MEER

MASTER

Dit is de Master opleiding die LEEFF aanbied op dit moment

INTUITIEVE ANATOMIE

Dit is een levens veranderende 15-daagse opleiding waarin je leert hoe je intuitief een bodyscan maakt en welke emoties en programma’s vastgehouden worden in .....

LEES MEER

CONTACT

Neem gerust contact op, ik help je graag verder

Bel

0647759357

ADRES
Gaffelstraat 49
4835 AM Breda

EMAIL
eveline@ikleeff.nl