SOULMATE

Dit tweedaagse seminar is een verkenning van je blokkades om je soulmate aan te trekken. Ontdek hoe je een succesvolle en liefdevolle relatie met een soulmate kunt onderhouden. Leer meer van jezelf houden zodat je het allerbeste in je leven kunt aantrekken.

DE SLEUTEL OM EEN HEERLIJK LEVEN TE LEVEN, IS ERVARING EN HET HEBBEN VAN WARE LIEFDE.

In ons hart hebben we allemaal een verlangen om samen te zijn met iemand die ons completeert. Om samen te zijn met die ene speciale partner om het leven samen te delen. Iemand die jou helemaal door en door kent, iemand waarmee je samen de diepste verlangens, dromen en doelen leeft. Iemand die, wanneer je je donkerste uur hebt, aan je zijde staat met liefde, begrip en mededogen.

Het Theta Healing® Soul Mate seminar is speciaal ontworpen om je te helpen bij het vinden en herkennen van je meest verenigbare soulmate of om meer liefde en harmonie in je bestaande relatie te brengen. Evenals het loslaten van alle negatieve onderbewuste programma's die je weerhouden om echt liefde te hebben in je leven. 

 

Voorwaarde: Basis DNA & Advanced DNA & Dig deeper
Inclusief: Werkmap, Koffie/ Thee en lekkere versnaperingen 
Certificering: Hierna ben je gecertificeerd als ThetaHealer Basis DNA Practioner en kan meteen toegepast worden in de praktijk.
Studiebelasting: Er is geen studiebelasting, maar het dient wel in de praktijk uitgevoerd te worden voor een beter resultaat.

BREDA
7 en 8 Oktober

Tijd: 9.30-17.00 uur
Lokatie: Breda
Investering € 499,-

Verlang naar eigenwaarde en liefde voor jezelf

Het belangrijkste wanneer je een soulmate wilt aantrekken met dezelfde normen en waarde als jij, is om eerst compleet van jezelf te houden, om zelfvertrouwen en een gezond gevoel van eigenwaarde te hebben. Tijdens dit seminar worden deze onbewuste overtuigingen losgelaten en voor je het weet, zal je soulmate je vinden. Zonder dat je er naar op zoek hoeft te gaan! Dat is hoe krachtig deze techniek kan zijn! Je werkt gewoon aan jezelf en manifesteert wat je wenst! Wetende dat wat je vraagt, je bijna altijd zult ontvangen!

 

 

Vind je soulmate

Dit seminar richt zich op de details rond het vinden van ware innerlijke rust en geluk, terwijl het je helpt te begrijpen wat je zoekt in een soulmate! We denken allemaal dat we weten wat ons gelukkig maakt, maar zonder comfortabel te zijn in je eigen lichaam of echte liefde voor jezelf te hebben, zul je niet vinden waar je naar op zoek bent, of de leegte van eenzaamheid of liefde in je leven te willen vullen. Wanneer je  gelukkig en gezond bent, zal je dezelfde energie naar je toe trekken en dat is wanneer je uiteindelijk je zielsverwant en je goddelijke verbinding zal vinden met datgene waarnaar je op zoek bent.

 

JE LEERT

Tijdens dit seminar leer en ontdek je het volgende

 

  • Het vinden van een soulmate begint met het worden van de beste versie van jou
  • Wanneer je een soulmate vind
  • Het verschil tussen een soulmate en een zielen familie
  • De principes van een soulmate
  • Welke eigenschappen en kwaliteiten jouw soulmate moet hebben
  • Hoe je jouw soulmate in je leven kan krijgen.
  • Welke blokkades je kan hebben op het vinden van je soulmate
  • Ontdek of je meer dan één soulmate hebt
  • Ontdek wat je te bieden hebt in een relatie
  • Je ontdekt de 7 levels van liefde
  • Je leert over de 7 type soulmates
  • Energetische echtscheiding van relaties uit het verleden
  • Leer meer over het monogaam gen
  • Los beperkende overtuigingen op over relaties, seks, huwelijk, een spiritueel en seksueel wezen, en nog veel meer ...

PRAKTISCH

Jouw persoonlijke investering

SOULMATE

€ 499,-

€ 150,- niet restitueerbare aanbetaling

CONTACT

Neem gerust contact op, ik help je graag verder

BEL
06-47759357

ADRES
Gaffelstraat 49
4835 AM Breda

EMAIL
eveline@ikleeff.nl