VERTROUW JE INTUITIE

Ontdek wie je werkelijk bent

 

Stel je eens voor: een leven waarin je volledig tot je recht komt, waarin jouw unieke kwaliteiten en talenten tot bloei kunnen komen. Dit is vaak wat we voor onszelf en onze kinderen wensen. Gun jezelf of je kind de kans op een gebalanceerd en evenwichtig leven.

Tijdens dit seminar bieden we jou de mogelijkheid om je ware potentieel te ontdekken en te ontplooien. Word de co-creator van je eigen leven en leer hoe je jouw innerlijke kracht en intuïtie kunt benutten om een vervullend en authentiek leven te leiden. 

Hoog sensitieve kinderen en Volwassenen

 

Hoog sensitieve kinderen en volwassenen zijn prachtige zielen met een enorme wijsheid en een verhoogd bewustzijn. Deze zielen stralen liefde uit en hebben het vermogen om hun omgeving positief te beïnvloeden. Wanneer zij opgroeien in een omgeving waarin zij volledig zichzelf kunnen zijn, hebben zij de kracht om de energie om hen heen te transformeren en een diepgaande impact op de wereld te maken.

 

 

 

 

Specifieke Voorbeelden

Veel hooggevoelige kinderen krijgen diagnoses zoals ADHD, omdat hun manier van denken en doen niet altijd past binnen het traditionele schoolsysteem. Een jongen die constant in de klas droomt, kan best een rijke innerlijke wereld hebben die vol zit met creatieve ideeën, maar omdat hij niet voldoet aan de standaard verwachtingen, wordt hij al snel als probleemgeval gezien.

Volwassenen kunnen vastlopen in banen die hen niet vervullen, simpelweg omdat ze hun passie en roeping nog niet hebben ontdekt. Een vrouw die als accountant werkt, maar zich diep ongelukkig voelt, kan erachter komen dat haar ware passie ligt in kunsttherapie, waar ze haar intuïtieve gaven kan gebruiken om anderen te helpen genezen.

Kenmerken en Uitdagingen

Hoogsensitieve mensen worden vaak geboren met een verhoogde gevoeligheid voor energieën en emoties. Ze zijn empathisch, intuïtief en hebben een sterk ontwikkeld gevoel voor rechtvaardigheid. Een voorbeeld hiervan is een kind dat al op jonge leeftijd dieren in nood wil helpen of een volwassene die zich geroepen voelt om vrijwilligerswerk te doen in crisissituaties.

Echter, deze mensen voelen zich niet altijd gehoord of gezien voor wie zij werkelijk zijn. In een wereld die vaak nog draait om conformiteit en competitie, kunnen zij moeite hebben om hun plek te vinden. Dit kan ertoe leiden dat ze zich gaan aanpassen, waardoor hun ware potentieel niet tot uiting komt. Een kind dat bijvoorbeeld voortdurend te horen krijgt dat het stil moet zitten en luisteren, kan zich gaan afvragen of er iets mis is met hun natuurlijke behoefte om te bewegen en te verkennen.

De Weg naar Zelfontplooiing

 

Voor iedereen met een verhoogde sensitiviteit is het van essentieel belang om te weten wie ze zijn en waar hun kwaliteiten liggen. Dit inzicht stelt hen in staat om hun zielsmissie en bijdrage aan de maatschappij te vervullen. Een eerste stap in deze richting is het herkennen en volgen van hun intuïtie. Dit betekent luisteren naar de liefdevolle stem in hun hoofd die hen richting geeft.

VOOR WIE IS DEZE OPLEIDING BEDOELD?

Deze opleiding is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in intuïtie en zelfontplooiing:

 • Hoog gevoelige mensen: Voor iedereen die zich verbonden voelt met de nieuwe tijd en zijn of haar innerlijke gaven wil ontwikkelen.
 • Kinderen: Deze opleiding is bijzonder geschikt voor kinderen omdat het hen helpt hun zelfbewustzijn te ontwikkelen en hun intuïtie te versterken. In een veilige en ondersteunende omgeving leren kinderen hun eigen emoties en gedachten beter te begrijpen, wat hun zelfkennis en zelfvertrouwen vergroot. Door hun intuïtie te volgen, ontdekken ze hun unieke talenten en leren ze betere beslissingen te nemen. Deze opleiding biedt kinderen de tools en ondersteuning die ze nodig hebben om zich op een gezonde en evenwichtige manier te ontwikkelen, zowel emotioneel als intuïtief.
 • Studenten: Deze opleiding is bijzonder geschikt voor studenten omdat het hun zelfvertrouwen vergroot en hen helpt hun volledige potentieel te bereiken. Studenten ontdekken hun kwaliteiten en talenten, leren technieken voor stressmanagement en innerlijke rust, en ontwikkelen empathie en begrip voor anderen. Ze ontvangen gereedschappen die hen hun hele leven van pas komen, om oude overtuigingen en patronen om te buigen naar nieuwe, ondersteunende overtuigingen en gevoelens.
 • Volwassenen: Door hun eigen intuïtie en zelfbewustzijn te ontwikkelen, kunnen ouders een positief voorbeeld zijn voor hun kinderen. Ze krijgen gereedschappen aangereikt die ze hun hele leven kunnen gebruiken om richting te geven aan hun eigen leven en dat van hun gezin.
 • Opa's en Oma's: Leer hoe je jouw wijsheid en intuïtie kunt delen met de volgende generatie.
 • Leerkrachten & hulpverleners: Verdiep je kennis over intuïtie om je leerlingen beter te begeleiden.

 

Voorwaarde: geen
Inclusief: Werkmap, Koffie/ Thee en lekkere versnaperingen 
Certificering: Hierna ben je gecertificeerd als ThetaHealer Nieuwetijds Practioner en kan meteen toegepast worden in de praktijk.
Studiebelasting: Er is geen studiebelasting, maar het dient wel in de praktijk uitgevoerd te worden voor een beter resultaat. 

BREDA
13-17 Augustus 

Tijd: 10.00-16.00 uur
Lokatie: Breda

Persoonlijke Investering:
Kinderen: €480,-
Studenten: €699,-
Volwassenen: €899,-

Kind + Volwassenen: €899,-

BREDA
5 zondagen:

8 September
15 September
22 September
29 September 
6 Oktober

Tijd: 10.00-16.00 uur
Lokatie: Breda

Persoonlijke Investering:
Kinderen: €480,-
Studenten: €699,-
Volwassenen: €899,-

Kind + Volwassenen: €899,-

WAAROM DEZE OPLEIDING?

 • Train je intuitie:

Ontwikkel je vermogen om je innerlijke gids te volgen, waardoor je je kwaliteiten en talenten ontdekt. Door je intuïtie te versterken, krijg je diepere inzichten in jezelf en je levenspad, wat leidt tot een evenwichtig en gebalanceerd leven dat volledig in overeenstemming is met jouw unieke blauwdruk. Met helderheid over wat waar is en wat niet, kun je beter geïnformeerde keuzes maken die in lijn zijn met je ware zelf.

 • Innerlijke rust:

Deze opleiding biedt je de kans om je persoonlijke en spirituele groei te versnellen. Je vergroot je zelfbewustzijn en versterkt je persoonlijke kracht, wat leidt tot verbeterde relaties en meer authentieke verbindingen met de mensen om je heen. Daarnaast leer je technieken om stress te verminderen en innerlijke rust te vinden, wat bijdraagt aan een harmonieuzer leven.

 • Levenslange tools:

Je krijgt levenslange tools aangereikt om richting te geven aan je leven. Leer hoe je oude overtuigingen en patronen kunt ombuigen naar nieuwe, ondersteunende overtuigingen en gevoelens. Deze gereedschappen helpen je om voortdurend te groeien en te evolueren, waardoor je emotionele veerkracht opbouwt en beter kunt omgaan met de ups en downs van het leven.

 • Veilige Community:

Leer samen met jong en oud in een veilige, ondersteunende omgeving waar we elkaars gevoelens begrijpen en van elkaar kunnen leren. In deze gemeenschap vind je steun, begrip en inspiratie van gelijkgestemde mensen die dezelfde reis maken als jij. Deze liefdevolle ondersteuning zorgt ervoor dat je je kwetsbaar kunt opstellen en kunt groeien zonder angst voor oordeel.

 • Creatieve Expressie:

Door creatieve expressie te verkennen, ontdek je nieuwe manieren om jezelf uit te drukken en je innerlijke wereld naar buiten te brengen. Of het nu door kunst, muziek, schrijven of andere vormen van creativiteit is, je zult manieren vinden om je unieke stem te laten horen en je spirituele bewustzijn te verdiepen.

 • Empowerment:

Voel je krachtiger en meer in controle over je leven door je intuïtie en innerlijke wijsheid te volgen. Ontwikkel het vertrouwen om je eigen keuzes te maken en je eigen pad te bewandelen.

JE LEERT

Tijdens dit seminar leer en ontdek je het volgende

 • Gevoelsmatig/empathisch lezen van voorwerpen
 • Aura’s zien en veranderen
 • Oefenen van je helderziende vermogens
 • Oefening met planten, kristallen, kristallen legging
 • Kijken in de kristallen bol
 • Spreken met je Hoger Zelf
 • Contact maken met je totem en kracht dieren
 • Telekinese, voorwerpen laten bewegen met je gedachten
 • Herinner je toekomst
 • Ontmoeten van wetten van het Universum
 • Ontmoeten van je beschermengelen.

Verder leer je een aantal ThetaHealing® technieken zoals hoe overtuigingenwerk te doen, hoe positieve gevoelens te creëren, hoe het lichaam en de ziel te healen, onderscheid te voelen tussen eigen gevoelens en de gevoelens van een ander, geleide meditatie.

Gun jezelf de gelegenheid om te ontpoppen tot je ware Zijn! Het zijn van een co-creator

PRAKTISCH

Jouw persoonlijke investering

KIND 8 - 12 jaar

€ 480,-

€ 150,- niet restitueerbare    aanbetaling

STUDENT

€ 699,-

€ 150,- niet restitueerbare      aanbetaling

VOLWASSENEN

€ 899,-

€ 150,- niet restitueerbare       aanbetaling

KIND & VOLWASSENEN

€ 899,-

€ 150,- niet restitueerbare      aanbetaling

CONTACT

Neem gerust contact op, ik help je graag verder

BEL
06-47759357

ADRES
Gaffelstraat 49
4835 AM Breda

EMAIL
eveline@ikleeff.nl