WERELD RELATIES

Sluit vrede met de wereld in jou!

ThetaHealing® Wereld Relaties richt zich op specifieke culturen en overtuigingen om huidige en vroegere problemen met rassen, religies en mensen op te lossen. Zodra deze geloofsovertuigingen naar boven komen, zullen de verborgen haat en wrok die eeuwen teruggaan, worden losgelaten. Hierdoor zal je meer rust, ruimte en vrede in jezelf ervaren. Als je vrede sluit met de wereld, is de wereld in vrede in jou.

 

Deze opleiding werkt diepgaand op onze overtuigingen van raciale, culturele en religieuze afkomst. Je leert lief te hebben en verschillen te respecteren op ieder niveau.

Het zal duidelijk worden dat we veel verborgen oordeel, veroordeling en vooroordelen met ons meedragen welke afkomstig zijn van onze voorouders, maar ook vanuit het collectief en de media naast onze eigen ervaringen uit het heden en uit vorige levens.

De mensen die deze cursus volgen, zijn verbaasd over de hoeveelheid onbewuste negatieve gedachten, gevoelens en emoties die tot leven komen in de werken van het geloof.

Deze opleiding is een krachtig hulpmiddel voor het verwijderen van interne en externe conflicten en bevordert zo de wereldvrede, waardoor het mogelijk is om met iedereen te kunnen samenwerken!

 

Voorwaarde: Basis DNA & Advanced DNA & Dig deeper
Inclusief: Werkmap, Koffie/ Thee en lekkere versnaperingen 
Certificering: Hierna ben je gecertificeerd als ThetaHealer Wereld Relaties Practioner en kan meteen toegepast worden in de praktijk.
Studiebelasting: Er is geen studiebelasting, maar het dient wel in de praktijk uitgevoerd te worden voor een beter resultaat. 

BREDA
10 t/m 14 September

Tijd: 9.30-17.00 uur
Lokatie: Breda
Investering: € 899,-

Waarom je dit seminar zou moeten volgen?

  • Je maakt je vrij van overtuigingen, op genetisch en historisch niveau over andere volkeren, landen, talen en culturen
  • Hierdoor laat je (onbewuste) boosheid en wrok los waardoor je meer ruimte en vrede in jezelf zal ervaren
  • Wanneer je meer overvloed in je leven wilt 
  • Wanneer je meer vrede en rust in jezelf wilt ervaren.
  • Als je het gevoel hebt dat je een innerlijk conflict hebt en meer balans wilt ervaren
  • Als je met verschillende soorten mensen wilt werken
  • Als je wilt reizen en dit met meer gemak wilt ervaren 
  • Wanneer je jezelf wilt bevrijden van oordelen, vooroordelen en conflicten die onbewust je levenservaring en je interactie met anderen beïnvloeden, bijvoorbeeld op werk of je sociale leven.

WERELD RELATIES

€ 899,-

€ 150,- niet restitueerbare aanbetaling

CONTACT

Neem gerust contact op, ik help je graag verder

BEL
06-47759357

ADRES
Gaffelstraat 49
4835 AM Breda

EMAIL
eveline@ikleeff.nl