ZIEKTES EN AANDOENINGEN

Laat je angst los om met ziektes te werken

Tijdens deze 2-weekse opleiding leer je over de hoeveelheid overtuigingen en gevoelens die ziektes en aandoeningen creëren in het lichaam.

Er worden veel voorkomende ziektes en aandoeningen behandeld en inzichten gegeven over de psychische, mentale en emotionele componenten van ziektes. O.a. de uitwerking van zware metalen vergiftigingen in het fysieke lichaam.

Je zult na het voltooien van deze opleiding, ziektes beter begrijpen en ze sneller herkennen.
Ziektes zullen sneller geheald zijn zonder angst, twijfel of gedachtes van onvermogen.

 

 

De opleiding Ziektes en aandoeningen is ontstaan ​​als resultaat van Vianna’s healing sessies door de jaren heen. Na met duizenden cliënten met verschillende ziekten en aandoeningen gewerkt te hebben, leerde ze dat ziekten hun eigen persoonlijkheid en gerelateerde geloofssystemen hebben, en dat mensen met vergelijkbare geloofssystemen deze ziekten soms aantrekken. Ze leerde ook dat haar afkeer van of angst voor een ziekte haar er vaak van weerhield om te zien hoe de Bron de ziekte in anderen transformeerde.

Twee weken lang werken we elke dag aan blokkades en angsten voor het werken met verschillende ziekten. Hartproblemen kunnen bijvoorbeeld verband houden met liefdeskwesties en diabetes kan worden gevormd door overtuigingen van nederlaag of gebrek aan vreugde. We bespreken ook de ziekten waarmee Vianna bekend is, om inzicht te geven in de fysieke, mentale en emotionele componenten van ziekten. 

 

Voorwaarde: Basis DNA & Advanced DNA & Dig deeper & Intuïtieve Anatomie
Inclusief: Werkmap & boek Disease and Disorder van Vianna Stibal, Koffie/ Thee en lekkere versnaperingen
Certificering: Hierna ben je gecertificeerd als ThetaHealer Ziektes en Aandoeningen Practioner en kan meteen toegepast worden in de praktijk.
Studiebelasting: Er is geen studiebelasting, maar het dient wel in de praktijk uitgevoerd te worden voor een beter resultaat. 

BREDA
22 Jan t/m 2 Feb. 2025

Tijd: 9.30-17.00 uur
Lokatie: Breda
Investering: € 1699,-

Ben je bang om met ziekte en ziekte te werken?

Deze les zal je helpen een van de grootste problemen op te lossen die je als healer kan hebben om ziekten te genezen en onmiddellijke genezingen mogelijk te maken - angst - de angst voor de ziekte, de angst voor besmetting of gevreesde overtuigingen over hun ‘beperkte’ mogelijkheden.

 

 

Vianna zei ooit in de klas:

‘Als een genezer angsten heeft rond de ziekte, zal er geen onmiddellijke genezing plaatsvinden, deze les gaat over het begrijpen en loslaten van de angsten die je hebt voor de ziekte. En soms is er zoveel angst vanuit het historische en genetische level dat je niet in staat bent de energie van de Bron te bereiken. '' De opleiding zal je helpen je angsten te identificeren, ze op te lossen en je te veranderen in een betere healer.

Heb je ooit gedacht;

'Als ik iemand met aids aanraak, zal ik het overnemen?' 

'Of als ik aan iemand met griep werk, zal ik het ook krijgen?'

'Of dat kanker nooit genezen kan worden?'

 'Of dat kanker moeilijker te genezen is dan griep?'

Welnu, dit zijn enkele van de programma's die we kunnen hebben, en je zal zien aan de hand van deze beperkende overtuigingen dat het de healing zal beperken.

 

JE LEERT

Tijdens dit seminar leer en ontdek je het volgende

 

  • Je zal een diepgaand begrip van ziekte leren vanuit een intuïtief perspectief.
  • Je zal de onbewuste geloofssystemen ontdekken die je ten aanzien van ziekten hebt die je vermogen om getuige te zijn van transformatie van ziekte bij anderen en bij jezelf kunnen blokkeren. Het is wat we van binnen geloven wat het verschil maakt.
  • Hoe gevoelens, emoties, overtuigingen en programma's van invloed zijn op hoe we ons gedragen en voelen en welke invloed ze hebben op het welzijn van je lichaam, zelfs op cellulair niveau.
  • Leer de programma's, geloofssystemen, intuïtieve inzichten, remedies en supplementen waarvan Vianna heeft vastgesteld dat ze waardevol zijn aangezien ze betrekking hebben op bepaalde ziekten en aandoeningen.

ZIEKTES EN AANDOENINGEN

€ 1699,-

€ 150,- niet restitueerbare aanbetaling

CONTACT

Neem gerust contact op, ik help je graag verder

BEL
06-47759357

ADRES
Gaffelstraat 49
4835 AM Breda

EMAIL
eveline@ikleeff.nl

WERELD RELATIES

Sluit vrede met de wereld in jou!

ThetaHealing® Wereld Relaties richt zich op specifieke culturen en overtuigingen om huidige en vroegere problemen met rassen, religies en mensen op te lossen. Zodra deze geloofsovertuigingen naar boven komen, zullen de verborgen haat en wrok die eeuwen teruggaan, worden losgelaten. Hierdoor zal je meer rust, ruimte en vrede in jezelf ervaren. Als je vrede sluit met de wereld, is de wereld in vrede in jou.

 

Deze opleiding werkt diepgaand op onze overtuigingen van raciale, culturele en religieuze afkomst. Je leert lief te hebben en verschillen te respecteren op ieder niveau.

Het zal duidelijk worden dat we veel verborgen oordeel, veroordeling en vooroordelen met ons meedragen welke afkomstig zijn van onze voorouders, maar ook vanuit het collectief en de media naast onze eigen ervaringen uit het heden en uit vorige levens.

De mensen die deze cursus volgen, zijn verbaasd over de hoeveelheid onbewuste negatieve gedachten, gevoelens en emoties die tot leven komen in de werken van het geloof.

Deze opleiding is een krachtig hulpmiddel voor het verwijderen van interne en externe conflicten en bevordert zo de wereldvrede, waardoor het mogelijk is om met iedereen te kunnen samenwerken!

 

Voorwaarde: Basis DNA & Advanced DNA & Dig deeper
Inclusief: Werkmap, Koffie/ Thee en lekkere versnaperingen 
Certificering: Hierna ben je gecertificeerd als ThetaHealer Wereld Relaties Practioner en kan meteen toegepast worden in de praktijk.
Studiebelasting: Er is geen studiebelasting, maar het dient wel in de praktijk uitgevoerd te worden voor een beter resultaat. 

BREDA
12 t/m 16 April 

Tijd: 9.30-17.00 uur
Lokatie: Online of live in Breda
Investering: € 899,-

Waarom je dit seminar zou moeten volgen?

 • Je maakt je vrij van overtuigingen, op genetisch en historisch niveau over andere volkeren, landen, talen en culturen
 • Hierdoor laat je (onbewuste) boosheid en wrok los waardoor je meer ruimte en vrede in jezelf zal ervaren
 • Wanneer je meer overvloed in je leven wilt 
 • Wanneer je meer vrede en rust in jezelf wilt ervaren.
 • Als je het gevoel hebt dat je een innerlijk conflict hebt en meer balans wilt ervaren
 • Als je met verschillende soorten mensen wilt werken
 • Als je wilt reizen en dit met meer gemak wilt ervaren 
 • Wanneer je jezelf wilt bevrijden van oordelen, vooroordelen en conflicten die onbewust je levenservaring en je interactie met anderen beïnvloeden, bijvoorbeeld op werk of je sociale leven.

WERELD RELATIES

€ 899,-

€ 150,- niet restitueerbare aanbetaling

CONTACT

Neem gerust contact op, ik help je graag verder

BEL
06-47759357

ADRES
Gaffelstraat 49
4835 AM Breda

EMAIL
eveline@ikleeff.nl