THETAHEALING OPLEIDINGEN

Begin je reis in persoonlijke groei en transformatie

 

Thetahealing® opleidingen zijn ontworpen om je te helpen om persoonlijk, professioneel en spiritueel te groeien. Elke opleiding is ontworpen om je vaardigheden te vergroten, nieuwe hulpmiddelen en technieken te leren. De opleidingen kunnen gebruikt worden voor eigen persoonlijke interesse en zelfontwikkeling, maar ook als techniek in een bestaande praktijk.

 

 

FUNDERING

Dit zijn de Basis opleidingen die LEEFF aanbied op dit moment

BASIS DNA

Dit 3-daags seminar zal je leven positief veranderen! Je zal gaan ontdekken hoe jouw (on)bewuste overtuigingen je weghouden van geluk, liefde, welzijn, welvaart en overvloed en ....

LEES MEER

ADVANCED DNA

Neem de volgende stap om je intuïtieve vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Tijdens de opleiding Advanced  DNA leer je op een dieper niveau te werken met Thetahealing®.

LEES MEER

DIG DEEPER

Je leert 8 manieren van Diggen. Terug deinzen om aan een digging sessie te beginnen wordt verleden tijd én je zult meerdere personen kunnen gaan helpen in een kortere tijd!

LEES MEER

SPECIALISATIE

Dit zijn de specialisatie opleidingen die LEEFF aanbied op dit moment

WERELD RELATIES 

Sluit vrede met de wereld in jou! ThetaHealing® Wereld Relaties richt zich op specifieke culturen en overtuigingen om huidige en vroegere problemen met rassen, religies en mensen op te lossen.

LEES MEER

MANIFESTAIE & OVERVLOED

Een opleiding over de kunst van het bewust direct creëren in je leven. Door op deze manier te manifesteren vergroot je de kans met 80% – 90% dat je wens werkelijkheid wordt.

LEES MEER

SOULMATE

Een soulmate is iemand die, om de een of andere onverklaarbare reden, jou volkomen en volledig kent. Zodra je de kamer binnen loopt, herken je hem of haar meteen als iemand.....

LEES MEER

REGENBOOG KINDEREN

Train op een speelse manier je intuïtie! Regenboogkinderen zijn gevoelige en bijzonder intuïtieve kinderen, tieners en jong volwassenen. Een Regenboogkind is een kind ....

LEES MEER

VERDIEPING

Dit zijn de verdiepings opleidingen die LEEFF aanbied op dit moment

INTUITIEVE ANATOMIE

Dit is een levens veranderende 15-daagse opleiding waarin je leert hoe je intuitief een bodyscan maakt en welke emoties en programma’s vastgehouden worden in .....

LEES MEER

ZIEKTES EN AANDOENINGEN

Laat je angst los om met ziektes te werken! Tijdens deze 2-weekse opleiding leer je over de overtuigingen en gevoelens die ziektes en aandoeningen creëren in het lichaam.

LEES MEER

CONTACT

Neem gerust contact op, ik help je graag verder

Bel

0647759357

ADRES
Gaffelstraat 49
4835 AM Breda

EMAIL
eveline@ikleeff.nl