Volg mijn stem...

 

Lief kind,

Ik zie je verdriet, je pijn en je verwarring. 

Wat moet je doen? Moet je naar buiten treden en uit je comfort zone stappen? Of moet je juist nu, waarin je gedwongen bent binnen te blijven, je tijd goed benutten en naar binnen treden? Al je wonden helen? Zodat je wanneer deze lock-down voorbij is, klaar bent voor de nieuwe tijd?

Wees gerust lief kind….

Het maakt niet uit wat je vandaag precies doet, als datgene wat je doet maar vanuit je hart komt. Want dat is de plek waar ik woon en alleen dan kan ik vrij zonder oordeel, pijn en schaamte uit het verleden door jou heen vloeien en datgene neerzetten waarvoor je hier op aarde bent gekomen.

Je hebt een doel, een missie en wanneer je contact met mij maakt en volgt wat ik je toefluister, heb dan vertrouwen dat je precies datgene doet wat je moet doen. Alleen dan kan ik vrij van alle belemmeringen door jouw heen stromen. Je meenemen naar ongekende hoogtes. Naar alles waar jij naar verlangt.

Ik weet dat je je vaak hebt laten afleiden. Soms door wat anderen deden of zeiden en soms waarvan je dacht dat dit de bedoeling was. Heb er geen gene over wanneer je tot de ontdekking kwam, dat je er niet goed in was of dat het niet bij je paste. Deze afleiding had je nodig om je steeds meer in de richting van mijn stem te leiden. Alleen door deze “mislukkingen” wat in mijn ogen geen mislukkingen zijn heb je mijn stem ontdekt.

Laat je dus niet afleiden door wat anderen doen of zeggen. Zij volgen hun pad met hun eigen missie. Jij loopt de jouwe. Durf mijn stem te volgen en je zal ontdekken dat je al die tijd al uniek en bijzonder bent. 

Luister niet naar je angst en het verdriet die soms door je heen woelt. Ze zijn er soms en hebben een doel. Net als wormen die door de aarde heen krioelen nodig zijn, om de aarde meer lucht te geven en te voorzien van nieuwe voeding. Zo draag je angst en verdriet bij je om je ervaring te geven en verder te kunnen groeien. Maar weet, ze zijn niet jouw leidraad. 

Dus blijf luisteren naar mij, lief kind. Ik kom van een plek van onvoorwaardelijk liefde en roep je, ik fluister je zachtjes in jouw oor wat jouw pad is. 

Je kan mij verstaan wanneer je stil bent. Sluit je ogen en luister naar mijn fluistering die ik je geef via jouw hart. Ik laat je precies weten wat je moet doen. Besef op die momenten, wanneer je denkt mij niet te horen, dat je dan teveel je best wilt doen. Je luistert dan naar me vanuit je wilskracht. Laat op zo’n moment je wilskracht los en ontspan.

Maak contact met mij……en ik wijs je de weg.

Liefs,

Jouw liefdevolle ziel.