THETAHEALING

Een liefdevolle methode om een krachtige verandering te maken in je leven

 

ThetaHealing® is een eeuwenoude modaliteit die we nu weer herontdekken. Deze techniek maakt het mogelijk om op een eenvoudige wijze direct verandering te maken in gevoelens en overtuigingen. Door middel van een reeks technieken kun je je onderbewuste herprogrammeren van je beperkende overtuigingen en gevoelens die je tegenhouden van geluk, liefde, welzijn, voorspoed en overvloed. Je zal ontdekken dat alles waar je van droomt mogelijk is. 

“We worden gevormd door onze gedachten; we worden wat we denken."

Boeddha

De ThetaHealing-meditatietechniek werd in 1995 door Vianna Stibal gecreëerd tijdens haar eigen persoonlijke reis terug naar gezondheid. Haar originele boek beschrijft haar persoonlijke genezingsreis en haar connectie met de Schepper met behulp van haar meditatietechniek. Nadat ze de techniek op zichzelf had geperfectioneerd begon ze in 2006 de ThetaHealing-techniek te onderwijzen.

De ThetaHealing-techniek is een meditatietechniek die gebruik maakt van een spirituele filosofie met als doel verbetering in geest, lichaam en geest, terwijl we dichter bij onvoorwaardelijke liefde of te wel de Schepper van Al Dat Is komen (onze God heeft veel namen en we noemen hem Schepper). Het is een gericht gebed tot de Schepper en stelt je in staat je geest, lichaam en geest te trainen om beperkende overtuigingen te wissen en het leven te leven met positieve gedachten en deugden te ontwikkelen in alles wat we doen.

Het leert hoe je je eigen natuurlijke intuïtie kunt gebruiken, waarbij je vertrouwt op onvoorwaardelijke liefde van de Schepper van Al Dat Is om het werkelijke "werk" te doen. Wij geloven door gericht gebed met behulp van een "Theta" en "delta" hersengolf (met inbegrip van fysica en kwantum natuurkunde), je echt getuige kunt zijn van de Schepper van Alles Dat Is om onmiddellijk fysiek en emotioneel welzijn te creëren. We hebben geleerd dat via de ThetaHealing-techniek intuïtieve vaardigheden kunnen worden gebruikt om spontane veranderingen en fysiek en emotioneel welzijn te bewerkstelligen.

Bezoek www.thetahealing.com voor meer informatie over de ThetaHealing-techniek. 

THETAHEALING OPLEIDINGEN

Begin je reis in persoonlijke groei en transformatie

 

Thetahealing® opleidingen zijn ontworpen om je te helpen om persoonlijk, professioneel en spiritueel te groeien. Elke opleiding is ontworpen om je vaardigheden te vergroten, nieuwe hulpmiddelen en technieken te leren. De opleidingen kunnen gebruikt worden voor eigen persoonlijke interesse en zelfontwikkeling, maar ook als techniek in een bestaande praktijk.

 

 

DOORBREEK LEVENSPATRONEN

Ontdek hoe levenspatronen waarin je bent gaan geloven of door anderen zijn opgelegd te veranderen. Je leert hoe je je deze beperkende overtuigingen kan identificeren door middel van spiertesten en vervolgens hoe je ze snel en eenvoudig kunt veranderen in positieve en bekrachtigende overtuigingen.

VERANDERING OP DNA-NIVO

Theta Healing®  werkt zowel op mentaal, fysiek, emotioneel als spiritueel niveau. Iets wat anders soms wel jaren zou kunnen duren voordat dezelfde verandering is doorgemaakt.

 

OPEN JE INTUITITVE ZINTUIGEN

Je leert hoe toegang te krijgen tot de Theta-hersengolf en verbinding te maken met de bron-energie. Wanneer je contact maakt met deze energie open je intuïtieve zintuigen, zoals helder horen, helder voelen en helder zien, alsmede je chakra’s. 

 

 

FUNDERING

Dit zijn de Basis opleidingen die LEEFF aanbied op dit moment

BASIS DNA

Dit 3-daags seminar zal je leven positief veranderen! Je zal gaan ontdekken hoe jouw (on)bewuste overtuigingen je weghouden van geluk, liefde, welzijn, welvaart en overvloed en ....

LEES MEER

ADVANCED DNA

Neem de volgende stap om je intuïtieve vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Tijdens de opleiding Advanced  DNA leer je op een dieper niveau te werken met Thetahealing®.

LEES MEER

DIG DEEPER

Je leert 8 manieren van Diggen. Terug deinzen om aan een digging sessie te beginnen wordt verleden tijd én je zult meerdere personen kunnen gaan helpen in een kortere tijd!

LEES MEER

SPECIALISATIE

Dit zijn de specialisatie opleidingen die LEEFF aanbied op dit moment

WERELD RELATIES 

Sluit vrede met de wereld in jou! ThetaHealing® Wereld Relaties richt zich op specifieke culturen en overtuigingen om huidige en vroegere problemen met rassen, religies en mensen op te lossen.

LEES MEER

MANIFESTAIE & OVERVLOED

Een opleiding over de kunst van het bewust direct creëren in je leven. Door op deze manier te manifesteren vergroot je de kans met 80% – 90% dat je wens werkelijkheid wordt.

LEES MEER

SOULMATE

Een soulmate is iemand die, om de een of andere onverklaarbare reden, jou volkomen en volledig kent. Zodra je de kamer binnen loopt, herken je hem of haar meteen als iemand.....

LEES MEER

REGENBOOG KINDEREN

Train op een speelse manier je intuïtie! Regenboogkinderen zijn gevoelige en bijzonder intuïtieve kinderen, tieners en jong volwassenen. Een Regenboogkind is een kind ....

LEES MEER

VERDIEPING

Dit zijn de verdiepings opleidingen die LEEFF aanbied op dit moment

INTUITIEVE ANATOMIE

Dit is een levens veranderende 15-daagse opleiding waarin je leert hoe je intuitief een bodyscan maakt en welke emoties en programma’s vastgehouden worden in .....

LEES MEER

ZIEKTES EN AANDOENINGEN

Laat je angst los om met ziektes te werken! Tijdens deze 2-weekse opleiding leer je over de overtuigingen en gevoelens die ziektes en aandoeningen creëren in het lichaam.

LEES MEER

CONTACT

Neem gerust contact op, ik help je graag verder

Bel

0647759357

ADRES
Gaffelstraat 49
4835 AM Breda

EMAIL
eveline@ikleeff.nl

 

WIE OF WAT IS DE SCHEPPER?

 

Theta Healing® gebruikt meestal de term  'Schepper' of  'Creator van al dat is 'die omvat. Het is de energie van alles wat is, of ook wel universele intelligentie, bron, goddelijke, universele liefde, of collectief bewustzijn. Deze energie is overal om ons heen en in ons. Het is dezelfde intelligente energie die ons hart laat kloppen en het bloed laat stollen bij een wondje.

Theta Healing® is niet gebaseerd op een religie. We waarderen ieders eigen overtuigingen en spirituele praktijken. We kunnen allemaal toegang krijgen tot deze geweldige kracht en deze gebruiken om samen onze levenservaring te creëren. “De bron van alle schepping is puur bewustzijn. . . pure potentialiteit die uitdrukking zoekt van het ongemanifesteerde naar het manifest. En wanneer we ons realiseren dat ons ware Zelf er een van pure potentie is, stemmen we ons af op de kracht die alles in de natuur manifesteert.